Web conferencing

Uw eigen professionele virtuele vergaderomgeving

Communicate Online heeft voor u dé oplossing om professioneel, effectief en anno nu te vergaderen. Hiervoor bieden wij u webconferencing.

Wilt u het meeste resultaat uit uw presentatie of vergadering halen? Met ons is het mogelijk een op maat gemaakte online presentatie, vergadering of training te geven waarbij de deelnemers hun attentie niet zullen verliezen!

Het is veilig, biedt een sublieme kwaliteit en kent de meest uitgebreide functies. Alle beschikbare samenwerkings- en communicatie-applicaties worden in één gebruiksvriendelijke interface op uw desktop of mobiele apparaat samengebracht. U kunt bijvoorbeeld PowerPoint presentaties geven, polls houden of deelnemers in aparte groepen laten werken.

Wij bieden u de mogelijkheid om op visuele wijze informatie via uw computer, laptop of tablet te delen voor bijvoorbeeld:

  • Online vergaderen
  • Geven van presentaties
  • Geven van trainingen
  • Demonstreren van een nieuw product
  • Bieden van technische ondersteuning

... en biedt u een kosteneffectieve oplossing met direct rendement.

U hoeft niets te installeren en betaalt alleen voor het gebruik; dus geen licentiekosten of contract verplichtingen. Onze tarieven zijn zeer scherp in combinatie met persoonlijke dienstverlening en 24/7 service.

 

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan nu contact met ons op of vraag een demo aan:

      

Onze diensten